Buffalu niti ob odličnem vratarju ne steče

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ponoči sta bili v najmočnejši hokejski ligi odigrani zgolj dve tekmi, do zmag sta prišla Detroit in Ottawa.
Oglej si celoten članek

Najslabša ekipa letošnje sezone v NHL, Buffalo Sabres, je znova doma ostala brez novih točk. Tokrat so morali priznati premoč gostom iz Detroita, ki so jih ugnali s 3:1. Na vratih domačinov je sicer blestel Ryan Miller, ki je zbral 31 obramb, kar pa tudi ob vodstvu Buffala po zadetku Codyja Hodgsona ni bilo dovolj, da bi preprečil četrti zaporedni poraz.

Tudi v Carolini je pri zmagi Hurikanov proti Ottawi blestel vratar. Cam Ward je namreč obranil kar 35 strelov. Z zadetkom in dvema asistencama se je izkazal tudi Eric Staal, kar je pomagalo, da so domači preobrnili zaostanek 1:0, ki so ga držali po prvi tretjini.

Liga NHL, izida:

Buffalo Sabres : Detroit Red Wings 1:3

Carolina Hurricane : Ottawa Senators 4:1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.