Buffon: "Zelo me skrbi"

Foto: Žurnal24 Gianluigi Buffon se zaveda moči Slovenije, čeprav bodo Italijani zagotovo vsaj m
Italijanski vratar Gianluigi Buffon, ki je zaradi poškodbe odigral le prvi polčas tekme s Paragvajem, je izrazil bojazen, da je zaradi zdravstvenih težav SP v Južnoafriški republiki zanj že končano.
Oglej si celoten članek

Zelo me skrbi za nastope na SP.
Gianluigi Buffon
"Zelo me skrbi za nastope na SP," je vratar dejal v pogovoru za časnik Gazzetta dello sport. Še danes bo 32-letni vratar opravil dodatne teste v bolnišnici v Pretorii, a zdravnik v italijanskem moštvu Enrico Castellacci ni optimist: "Za zdaj še ne moremo reči, kdaj se bo Buffon vrnil v ekipo." A mnogi nogometni strokovnjaki so prepričani, da Italijani že trdno vedo, da Buffon, ki ga muči ishiadični živec, ne bo več mogel nastopiti. V tem primeru bo selektor Marcello Lippi lahko vpoklical dodatnega igralca, po pričakovanjih naj bi v JAR dopotoval vratar Palerma Salvatore Sirigu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.