Bum! Dragić 'bananiral' 211 cm visokega centra

Foto: Profimedia goran dragić
Ekipa Gorana Dragića je proti Denver Nuggets vpisala drugi poraz v sezoni.
Oglej si celoten članek

Miami Heat so na uvodnih sedmih tekmah nove sezone lige NBA vknjižili pet zmag in dva poraza, kar jih uvršča na visoko tretje mesto v vzhodni konferenci.

Sinoči je ekipa slovenskega veterana gostovala v Denverju, kjer so bili s 109:89 boljši domači košarkarji.

NBA Dragić poražen v slovenskem obračunu

Rezervist Dragić je na parketu preživel 25 minut in prispeval devet točk, skok in sedem podaj in blokado. Slednjo je vpisal v drugi četrtini tekme, ko je pri zaostanku Miamija s 45:53 podelil banano kar 211 cm visokemu centru Denverja Masonu Plumleeju in tako preprečil, da bi Denver ušel na dvomestno razliko.

Slovenski košarkar, ki se mu ob koncu letošnje sezone izteče pogodba z Miamijem, je zadel tri od sedmih metov iz igre (43%), dva od treh poskusov za tri točke (67%) in enega od dveh prostih metov (50%). Tekmo je končal z negativnim indeksom -10.

Poskrbel je tudi za nekaj čudovitih podaj, ki si jih lahko ogledate v priloženih posnetkih.

Zlata fanta Prizor, ki navdušuje: "Najboljše iz Slovenije!"


Odličen začetek sezone

Letos v ligi NBA igrajo trije Slovenci, prav vsi pa s svojimi moštvi zasedajo mesta, ki prinašajo nastop v končnici.

Denver Nuggets Vlatka Čančarja so trenutno na visokem drugem mestu na lestvici zahodne konference. Dallas Mavericks Luke Dončića so peti.

Visoko kotira tudi ekipa Miami Heat Gorana Dragića, ki je po drugem porazu v sezoni nazadovala z drugega na tretje mesto na vzhodu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.