Šport > Košarka
1714 ogledov

Prizor, ki navdušuje: "Najboljše iz Slovenije!"

dragić čančar Reševalni pas/Twitter
Prijateljsko druženje dveh junakov slovenke košarkarske pravljice.

Moštvo Miami Heat je sinoči gostovali v Dneverju, kjer bi se, če bi se tako ob idealnem scenariju za slovenske ljubitelje košarke morala na parketu pomeriti Goran Dragić in Vlatko Čančar. 

Žal je priložnost dobil le Dragić, medtem ko je Čančar ponovno obsedel na klopi. 

goran dragić NBA Šport Dragić poražen v slovenskem obračunu

Čeprav se na igrišču, kjer so se z izidom 109:89 zmage veselil Denver Nuggets in se tako utrdili na drugem mestu zahodne konference, pa Dragićev obisk hladnega Denverja ni minil brez obveznega druženja dveh junakov slovenske košarkarske pravljice iz leta 2017, ko je naša reprezentanca osvojila naslov evropskega prvaka.

Košarkarja sta si vzela čas za neformalno druženje, kar razodeva Dragićeva objava na twitterju, skupaj pa sta tičala tudi v dovrani, kjer sta odeta v klubske barve sproščeno kramljala pred začetkom tekme.

"Iz Miamija v hladni Denver," je na twitterju zapisal Dragić in dodal: "Lepo te je videti, Vlatko Čančar. #zlatifantje," je dodal.

"Najboljše iz Slovenije," pa so skupni fotografiji zlatih košarkarjev pripisali pri Denver Nuggets.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice