Bengals vzeli Burrowa, Packers našli Rodgersovega naslednika?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Cincinnati se je s prvim izborom na naboru NFL odločil za podajalca Burrowa.
Oglej si celoten članek

Prvi dan letošnjega virtualnega nabora lige ameriškega nogometa NFL se je razpletel po pričakovanjih. Cincinnati Bengals, ki so imeli pravico prvega izbora, so se odločili za podajalca Joea Burrowa, dosedanjega člana Louisiana State in zadnjega zmagovalca ameriške študentske lige NCAA.

Letošnji nabor v Las Vegasu je bil zavoljo pandemije novega koronavirusa odpovedan, tridnevni dogodek tako poteka prek video povezave.

Spodrsljaj leta! Blamaža na televiziji! Med prenosom v živo opravljal veliko potrebo

Burrow, sicer nosilec prestižne nagrade Heisman Trophy za najboljšega igralca lige NCAA, je bil najbolj vroče ime letošnjega nabora, pravico do njega pa si je izborila zasedba iz Cincinnatija, v minuli sezoni najslabša ekipa v ligi NFL.

Med bolj odmevnimi je bila odločitev moštva Green Bay Packers, da po zamenjavi izborov z Miami Dolphins v prvem krogu izbere podajalca Jordana Lovea. Ta bo tako dobil priložnost, da v prihodnosti prevzame mesto legendarnega Aarona Rodgersa, ki je že 15 let prvo ime moštva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.