Button obiskal McLaren Mercedes

Foto: Žurnal24 buttonbrawn_main_action
Vprašanje, kje bo svetovni prvak formule 1 Jenson Button nadaljeval kariero, je v soboto dobilo novo poglavje. Obiskal je tovarno konkurenčne ekipe McLaren Mercedes.
Oglej si celoten članek

Britanski dirkač namreč zaradi nestrinjanja s finančno platjo še ni podaljšal pogodbe z dosedanjo ekipo Brawn Mercedes, ob koncu tedna pa je obiskal sedež konkurenčne ekipe McLaren Mercedes v Wokingu. Button in njegov menedžer Richard Goddard sta bila gosta McLarna, na vprašanje o morebitni selitvi svetovnega prvaka k srebrnim pa je Goddard dejal le: "Jenson bi rad sedel v dirkalniku, s katerim bi se lahko tudi v naslednji sezoni potegoval za naslov prvaka." Gostitelj Buttonovega obiska v tovarni v Wokingu je bil vodja McLarna Martin Whitmarsh.

Zdaj ljubitelji formule 1 v Veliki Britaniji in po svetu ugibajo, kaj je bil namen Buttonovega obiska: ali je šlo zgolj za vljudnostno potezo svetovnega prvaka ali pa bo 29-letni dirkač v naslednji sezoni sedel za volanom McLarna. A če bi sklepali le po obiskih, bodo imeli v McLarnu še preveč dirkačev. V Wokingu je bil namreč ta teden tudi nekdanji svetovni prvak Finec Kimi Raikkönen, ki se je letos predčasno razšel s Ferrarijem in je za zdaj tudi prost, že večkrat pa je poudaril, da ga zanima zgolj selitev v vrhunsko ekipo. Pri McLarnu bo tudi v sezoni 2010 prvi voznik Buttonov rojak Lewis Hamilton, svetovni prvak iz leta 2008.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.