BVB: Klopp uživa naše polno zaupanje

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodstvo nemškega nogometnega velikana Borussie iz Dortmunda, ki je v ponedeljek sklenilo sodelovanje s slovenskim reprezentantom Kevinom Kamplom, navkljub slabemu položaju v domačem prvenstvu verjame v ekipo in trenerja Jürgena Kloppa.
Oglej si celoten članek

"Jürgen Klopp uživa naše polno zaupanje," je v pogovoru za rumeno obarvani nemški časnik Bild dejal generalni manager dortmundskega kluba Hans-Joachim Watzke.

Nemški prvak iz leta 2011 in 2012 je v tej sezoni v hudi rezultatski krizi na domačem prizorišču, po polovici sezone je na predzadnjem mestu in mu grozi nazadovanje, v veliko lepši luči pa se je prikazal v evropski Ligi prvakov, kjer se je iz skupinskega dela brez težav uvrstil v osmino finala, kjer ga čaka italijanski Juventus iz Torina.

Že aktivni na tržnici

Vodstvo dortmundske ekipe je že povleklo prve poteze: v svoje vrste je zvabilo Kevina Kampla, v Augsburg je odšel Korejec Ji Dong Won, Watzke pa je namignil, da bodo Borussio do začetka drugega dela prvenstva, ki se bo začelo v drugi polovici prihodnjega meseca, bržkone zapustili še nekateri nogometaši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.