Šport
19 ogledov

BVB: Klopp uživa naše polno zaupanje

Klopp Borussia Dortmund Real Madrid Liga prvakov EPA
Vodstvo nemškega nogometnega velikana Borussie iz Dortmunda, ki je v ponedeljek sklenilo sodelovanje s slovenskim reprezentantom Kevinom Kamplom, navkljub slabemu položaju v domačem prvenstvu verjame v ekipo in trenerja Jürgena Kloppa.

"Jürgen Klopp uživa naše polno zaupanje," je v pogovoru za rumeno obarvani nemški časnik Bild dejal generalni manager dortmundskega kluba Hans-Joachim Watzke.

Nemški prvak iz leta 2011 in 2012 je v tej sezoni v hudi rezultatski krizi na domačem prizorišču, po polovici sezone je na predzadnjem mestu in mu grozi nazadovanje, v veliko lepši luči pa se je prikazal v evropski Ligi prvakov, kjer se je iz skupinskega dela brez težav uvrstil v osmino finala, kjer ga čaka italijanski Juventus iz Torina.

Že aktivni na tržnici

Vodstvo dortmundske ekipe je že povleklo prve poteze: v svoje vrste je zvabilo Kevina Kampla, v Augsburg je odšel Korejec Ji Dong Won, Watzke pa je namignil, da bodo Borussio do začetka drugega dela prvenstva, ki se bo začelo v drugi polovici prihodnjega meseca, bržkone zapustili še nekateri nogometaši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.