Cáceres na San Siru pokopal Milan

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Prvi del polfinalnega obračuna v italijanskem pokalu med Milanom in Juventusom na San Siru je v korist stare dame odločil Martín Cáceres (1:2). Povratna tekma bo na sporedu 21. marca.
Oglej si celoten članek

Vroč obračun Milana in Juventusa na San Siru sicer pričakovano še ni ponudil potnika v finale italijanskega pokala, a stara dama ima po zmagi z 2:1 pred povratnim srečanjem v Torinu gromozansko prednost.

Gostje so v svetovni prestolnici mode povedli v 53. minuti, ko je Martín Cáceres po strelu Marca Borriella in obrambi Marca Amelie zadel v prazno mrežo. Domači so se v igro vrnili že v 62. minuti, ko je po podaji Massima Ambrosinija z glavo zadel Stephan El Shaarawy. Končni izid pa je sedem minut pred koncem rednega dela s svojim drugim zadetkom na srečanju z lepim strelom izven kazenskega prostora postavil Cáceres in poskrbel za veliko prednost svojega moštva pred povratnim obračunom.

V drugem polfinalnem obračunu se bosta v četrtek pomerila Siena in Napoli.

Italijanski pokal (Coppa Italia), polfinale, prvi tekmi:

AC Milan : Juventus 1:2 (0:0)
El Shaarawy (62); Cáceres (53, 83)

Četrtek ob 20.45:
Siena – Napoli

Povratni tekmi bosta na sporedu 21. marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:32 9. Februar 2012.

    GRAAAAANDEEEEEE JUUUUUUVEEEEEEEE !!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.