Čakal 12 let, opravil v 13 sekundah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Irec Conor McGregor je hitro opravil z dosedanjim prvakom.
Oglej si celoten članek

Conor McGregor je čakal 12 let, da bi se pomeril za lovoriko UFC v peresni kategoriji, za njeno osvojitev pa je potreboval 13 sekund. Irec je sprožil udarec z levico, sam pravi, da je to najbolj strah vzbujajoč udarec v borilnih športih, in na tla položil večkratnega prvaka Joseja Alda. Tega je pred naslednjimi udarci rešil sodnik dvoboja.

 "Žal mi je za Joseja. Je izjemen prvak, zaslužil si je, da bi dvoboj trajal nekoliko dlje. A to bi se vseeno zgodilo. Ne moč, ampak natančnost, ne hitrost, ampak timing. To so osnove. To je vse kar je potrebno poleg rokavic," je po hitri zmagi dejal McGregor.

"Želim povratni dvoboj. Potrebujemo ga, to sploh ni bil dvoboj. Poslal mi je udarec, ki me je presenetil," pa je bil razočaran Aldo.

Zanj je sicer pesti na primer stiskal nogometni zvezdnik Barcelone Neymar, med njegovimi navijači pa je bil tudi nekdanji slovenski košarkarski reprezentant Boštjan Nachbar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.