Šport
43 ogledov

Čakal 12 let, opravil v 13 sekundah

Conor McGregor Profimedias
Irec Conor McGregor je hitro opravil z dosedanjim prvakom.

Conor McGregor je čakal 12 let, da bi se pomeril za lovoriko UFC v peresni kategoriji, za njeno osvojitev pa je potreboval 13 sekund. Irec je sprožil udarec z levico, sam pravi, da je to najbolj strah vzbujajoč udarec v borilnih športih, in na tla položil večkratnega prvaka Joseja Alda. Tega je pred naslednjimi udarci rešil sodnik dvoboja.

 "Žal mi je za Joseja. Je izjemen prvak, zaslužil si je, da bi dvoboj trajal nekoliko dlje. A to bi se vseeno zgodilo. Ne moč, ampak natančnost, ne hitrost, ampak timing. To so osnove. To je vse kar je potrebno poleg rokavic," je po hitri zmagi dejal McGregor.

"Želim povratni dvoboj. Potrebujemo ga, to sploh ni bil dvoboj. Poslal mi je udarec, ki me je presenetil," pa je bil razočaran Aldo.

Zanj je sicer pesti na primer stiskal nogometni zvezdnik Barcelone Neymar, med njegovimi navijači pa je bil tudi nekdanji slovenski košarkarski reprezentant Boštjan Nachbar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.