Šport
21 ogledov

''Vse je bilo zrežirano''

ronda rousey Profimedias
Nekdanji zvezdnik wrestlinga in radijski napovedovalec Taz je prepričan, da je bil izid odmevnega obračuna med Rondo Rousey in Holly Holm dogovorjen vnaprej.

Holly Holm je na sobotnem obračunu dogodka UFC 193 šokirala pregovorno nepremagljivo Rondo Rousey.

Senco dvoma na zmago ameriške zvezdnice mešanih borilnih veščin je vrgel upokojeni wrestler Taz, ki je prepričan, da je bil izid težko pričakovanega obračuna določen s strani vodstva tekmovanja, ki je na ta način zaščitilo svoje komercialne interese.
Rouseyjeva si je želela nekajmesečnega odmora, ker pa si vodstvo tekmovanja ne more privoščiti, da bi aktualni prvak manjkal tako dolgo, je morala prej predati svoj šampionski pas, je prepričan Taz, ki ima ogromno izkušenj z vnaprej določenimi izidi.

''Zakaj ljudje ne vidijo tega? V wrestlingu to počnejo že leta. Fant ali dekle si želi premora ali se mora posvetiti sanaciji poškodbe. Razlogi niso pomembni, ker gre za prvaka, jim je treba naslov vzeti. Ne moreš si privoščiti, da bi prvak sedel doma, snemal film ali počel, karkoli bo že počela Rouseyjeva, ki si je zaslužila osebni odmor. Punca si ga je zaslužila. A nihče si ne želi, da bi z naslovom sedela doma naslednjih pet, šest, sedem mesecev. To ni dobro za posel. Pas ji je bilo treba vzeti,'' je povedal Taz in dodal, da glavni sodnik in Holmova najverjetneje nista bila vpletena, Rouseyjeva pač.

''Povem vam, vse je bilo zrežirano. Ne vem, kdo je bil vpleten in kdo ne. Sodnik verjetno ni bil. Morda je bil, ne vem. Rouseyjeva je bila. Holmova verjetno ne. Še enkrat ponavljam, to je samo moje mnenje.''

Poraženka, ki so jo morali po dvoboju prepeljati v bolnišnico, se je vrnila v Los Angeles, kjer je ob prihodu na letališče skrbno zakrivala svoj obraz. Navijačem se je sicer oglasila z objavo na družabnem omrežju, kjer je zapisala, da je z njo vse v najlepšem redu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.