Šport
98 ogledov

Rouseyjeva ne zmore niti jabolka

Ronda Rousey in Holly Holm EPA
Ameriška šampionka mešanih borilnih veščin, Ronda Rousey, je razkrila, da ne razmišlja o povratnem dvoboju s Holly Holm, saj ji zdravstveno stanje tega ne dovoljuje.

Ronda Rousey je spregovorila prvič po presenetljivem porazu na dvoboju UFC v bantamski kategoriji, na katerem jo je z knock-outom premagala rojakinja Holly Holm.

ronda rousey holly holm | Avtor: EPA EPA
V prvem intervjuju po dvoboju, zaradi katerega je pristala v bolnišnici, je priznala, da še vedno čuti posledice, ki ji onemogočajo predčasno vrnitev v ring.''Prekleto žalostna sem, ker sem izgubila pas,'' je v intervjuju, ki ga bo v celoti objavila revija ESPN, povedala Rouseyjeva.

Na vprašanje, ali se namerava v bližnji prihodnosti spet pomeriti v ringu, je 28-letnica odvrnila: ''Trajalo bo tri do šest mesecev, da bom lahko pojedla jabolko, kaj šele prejemala udarce.''

Američanko so takoj po dvoboju prepeljali v bolnišnico, ob vrnitvi v domovino pa je svoj obraz skrivala pred fotografskimi objektivi. Po neuradnih informacijah naj bi potrebovala usluge plastičnega kirurga.

Predsednik UFC Dana White je nedavno potrdil, da ima Rouseyjeva zagotovljen povratni dvoboj s Holmovo, a glede na to, da ima nekoč nepremagljiva šampionka še vedno težave pri jedi, bo nanj treba še nekoliko počakati. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.