Čančar neprepoznaven, tudi v Denverju šokirani

Foto: Twitter vlatko čančar
Slovenski košarkarski reprezentant je pomanjkanje minutaže kompenziral z delom v telovadnici.
Oglej si celoten članek

Vlatko Čančar, član Denver Nuggets, v končnici pretekle sezone lige NBA ni dobil priložnost na parketu, saj ga je ob prihodu v Orlando pestila poškodba. Zelo skromno vlogo je imel tudi v rednem delu sezone, v 14 nastopih je namreč na igrišču v povprečju preživel samo 3,2 minute tekme ter prispeval 1,2 točk, 0,7 skoka in 0,2 podaje.

Nekaj časa je 22-letni krilni košarkar preživel tudi v razvojni ligi v ekipi Erie BayHawks, kjer je v desetih odigranih tekmah beležil povprečje 14,4 točke, 6,3 skoka in 2,7 podaje.

Kljub obrobni vlogi pa Čančar ne bo vrgel puške v koruzo. V upanju na boljše čase se je posvetil delu v telovadnici, kjer se je izklesal v pravega mišičnjaka.

Preobrazba je tako neverjetna, da se med spletnimi uporabniki poraja sum v računalniško obdelavo fotografije.

Ali mu bo izklesano telo koristilo na parketu, bo pokazal čas, so pa njegovo vnemo opazili šefi v Denverju.

"V organizaciji so navdušeni nad predanostjo Vlatka Čančarja pri fizični pripravi za naslednjo sezono," je zapisal novinar T. J. McBride, ki pokriva dogajanje pri Denver Nuggets.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.