Šport > Košarka
6516 ogledov

Čančar neprepoznaven, tudi v Denverju šokirani

vlatko čančar Reševalni pas/Twitter
Slovenski košarkarski reprezentant je pomanjkanje minutaže kompenziral z delom v telovadnici.

Vlatko Čančar, član Denver Nuggets, v končnici pretekle sezone lige NBA ni dobil priložnost na parketu, saj ga je ob prihodu v Orlando pestila poškodba. Zelo skromno vlogo je imel tudi v rednem delu sezone, v 14 nastopih je namreč na igrišču v povprečju preživel samo 3,2 minute tekme ter prispeval 1,2 točk, 0,7 skoka in 0,2 podaje.

Nekaj časa je 22-letni krilni košarkar preživel tudi v razvojni ligi v ekipi Erie BayHawks, kjer je v desetih odigranih tekmah beležil povprečje 14,4 točke, 6,3 skoka in 2,7 podaje.

Kljub obrobni vlogi pa Čančar ne bo vrgel puške v koruzo. V upanju na boljše čase se je posvetil delu v telovadnici, kjer se je izklesal v pravega mišičnjaka.

Preobrazba je tako neverjetna, da se med spletnimi uporabniki poraja sum v računalniško obdelavo fotografije.

Ali mu bo izklesano telo koristilo na parketu, bo pokazal čas, so pa njegovo vnemo opazili šefi v Denverju.

"V organizaciji so navdušeni nad predanostjo Vlatka Čančarja pri fizični pripravi za naslednjo sezono," je zapisal novinar T. J. McBride, ki pokriva dogajanje pri Denver Nuggets.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.