Capello na pogovorih v Moskvi

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji selektor angleške nogometne reprezentance Fabio Capello bo bržčas prevzel vodenje ruske izbrane vrste. Italijanski strateg je namreč prišel na pogovore v Moskvo, sprejel pa ga je ruski minister za šport Vitalij Mutko.
Oglej si celoten članek

Po evropskem prvenstvu v Ukrajini na Poljskem, ko je Rusija izpadla po predtekmovanju, v ruski nogometni zvezi niso podaljšali sodelovanja z Nizozemcem Dickom Advocaatom, ki je odšel v PSV Eindhoven. Poleg Fabia Capella pa imajo Rusi na seznamu želja še precej znanih nogometnih imen – med drugim tudi nekdanjega trenerja Barcelone Pepa Guardiolo, nekdanjega prvega moža Liverpoola Rafaela Beniteza, nekdanjega italijanskega stratega Marcela Lippija in nekdanjega trenerja Tottenhama Harryja Redknappa.

Na širšem seznamu je imela ruska nogometna zveza kar 13 kandidatov, zdaj pa je Vitalij Mutko za rusko televizijo dejal, da že imajo ožji seznam z le nekaj imeni. "Capello bi bil zelo dobra izbira. Zna zmagovati," je menil Mutko, ki pa je pred tem že dejal, da bi na selektorskem mestu raje videl domačega trenerja. Od Rusov so na seznamu možnih kandidatov za vroči stolček Valerij Gazajev, Anatolij Bišovec in Jurij Sjomin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.