Capello posvaril Hodgsona

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bivši selektor angleške reprezentance Fabio Capello je posvaril svojega naslednika Roya Hodgsona, da bo na prihajajočem Euru 2012 v ekipi zelo težko ustvaril zmagovalno mentaliteto.
Oglej si celoten članek

Hodgson je štiriletno pogodbo podpisal v torek, vendar še vedno ostaja na čelu West Bromwicha, medtem ko se bo kasneje povsem posvetil reprezentanci. Čeprav ima 64-letnik veliko mednarodnih izkušenj, pa ga Cappelo opozarja, da je vodenje reprezentance drugačen izziv od tistega, ki ga prinaša vodenje kluba.

"Ne gre za normalno službo. Zelo težko je nekaj narediti, saj ničesar ne moreš storiti v tako kratkem času. Želiš si ustvariti ekipni duh in zmagovalno mentaliteto, kar je zelo težko," je povedal Capello.

Italijan je zadovoljen z delom, ki ga je opravil v času, ko je vodil izbrano vrsto Anglije. "Zadovoljen sem s tem, kar sem naredil. Upam, da bo Anglija ena najboljših ekip na Euru in bodo s tem pokazali, da je bilo moje delo dobro. Če bo šlo vse po načrtu, bodo to videli tudi ljudje," je povedal Capello. Italijan je s položaja selektorja angleške reprezentance odstopil febuarja letos, in sicer po sporu z angleško nogometno zvezo. "Če si trener kluba, si trener. Če si trener reprezentance, si selektor," je dodal 65-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.