Capello si je hitro premislil

Foto: Žurnal24 Fabio Capello bo leta 2010 nogometu pomahal v slovo, čeprav ga pogodba z Angleži
Nogometni strokovnjak Fabio Capello je najprej napovedal, da se bo po svetovnem prvenstvu leta 2010 upokojil, nato pa to zanikal, saj naj bi šlo le za nesporazum.
Oglej si celoten članek
 
 

Moja kariera se z angleško reprezentanco končuje.

Fabio Capello

 
Italijan Fabio Capello, selektor angleške nogometne reprezentance, je v dnevniku La Repubblica napovedal, da bo po svetovnem prvenstvu leta 2010 v Južnoafriški republiki odšel v pokoj, čeprav ima z angleško zvezo pogodbo do leta 2012. S tem si je Italijan nakopal jezo svojih delodajalcev in kaj hitro spremenil svojo izjavo.

"Moja kariera se z angleško reprezentanco končuje. Želel bi si, da se Anglija na prvenstvu uvrsti med najboljše tri in da z uspehom odidem v pokoj," je sprva dejal Italijan, nato pa izjavil, da je šlo le za nesporazum: "Prišlo je do nesporazuma. Nisem mislil, da se bom upokojil leta 2010, ampak po končanem delu z angleško reprezentanco. Pogodbo imam do leta 2012 in svoje obveznosti bom opravljal do tega leta."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.