Šport > Nogomet
15 ogledov

Capello si je hitro premislil

Fabio Capello bo leta 2010 nogometu pomahal v slovo, čeprav ga pogodba z Angleži Žurnal24 main
Nogometni strokovnjak Fabio Capello je najprej napovedal, da se bo po svetovnem prvenstvu leta 2010 upokojil, nato pa to zanikal, saj naj bi šlo le za nesporazum.
 
 

Moja kariera se z angleško reprezentanco končuje.

Fabio Capello

 
Italijan Fabio Capello, selektor angleške nogometne reprezentance, je v dnevniku La Repubblica napovedal, da bo po svetovnem prvenstvu leta 2010 v Južnoafriški republiki odšel v pokoj, čeprav ima z angleško zvezo pogodbo do leta 2012. S tem si je Italijan nakopal jezo svojih delodajalcev in kaj hitro spremenil svojo izjavo.

"Moja kariera se z angleško reprezentanco končuje. Želel bi si, da se Anglija na prvenstvu uvrsti med najboljše tri in da z uspehom odidem v pokoj," je sprva dejal Italijan, nato pa izjavil, da je šlo le za nesporazum: "Prišlo je do nesporazuma. Nisem mislil, da se bom upokojil leta 2010, ampak po končanem delu z angleško reprezentanco. Pogodbo imam do leta 2012 in svoje obveznosti bom opravljal do tega leta."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.