Capello svari Beckhama

Foto: Žurnal24 David Beckham Anglija
Selektor angleške nogometne reprezentance Italijan Fabio Capello je Davidu Beckhamu poslal jasno sporočilo – vrniti se mora v Evropo, drugače naj ne računa na nastop na SP prihodnje leto.
Oglej si celoten članek

Beckhamov "izlet" v ZDA nogometašu ni prinesel nič dobrega. Po kratki posoji Milanu si je v Los Angelesu nakopal kopico sovražnikov med navijači LA Galaxyja, ki so mu zamerili koketiranje z milanskim klubom. Čeprav je David Beckham izjavil, da ga zmerjanje navijačev ne moti, pa bo težko enako odgovoril na izjavo selektorja angleške nogometne reprezentance Fabia Capella. Italijan je prek italijanskega športnega časnika La Gazzeta Dello Sport popularnemu Becksu postavil ultimat, naj si v kratkem najde klub v Evropi, v nasprotnem primeru ga ne bo postavil na seznam nogometašev, ki jih bo prihodnje leto popeljal na svetovno prvenstvo v Južnoafriško republiko. Britanec se sicer omenja kot morebitna okrepitev dveh londonskih klubov, Chelseaja in Tottenhama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.