Šport > Nogomet
15 ogledov

Capello svari Beckhama

David Beckham Anglija Žurnal24 main
Selektor angleške nogometne reprezentance Italijan Fabio Capello je Davidu Beckhamu poslal jasno sporočilo – vrniti se mora v Evropo, drugače naj ne računa na nastop na SP prihodnje leto.

Beckhamov "izlet" v ZDA nogometašu ni prinesel nič dobrega. Po kratki posoji Milanu si je v Los Angelesu nakopal kopico sovražnikov med navijači LA Galaxyja, ki so mu zamerili koketiranje z milanskim klubom. Čeprav je David Beckham izjavil, da ga zmerjanje navijačev ne moti, pa bo težko enako odgovoril na izjavo selektorja angleške nogometne reprezentance Fabia Capella. Italijan je prek italijanskega športnega časnika La Gazzeta Dello Sport popularnemu Becksu postavil ultimat, naj si v kratkem najde klub v Evropi, v nasprotnem primeru ga ne bo postavil na seznam nogometašev, ki jih bo prihodnje leto popeljal na svetovno prvenstvo v Južnoafriško republiko. Britanec se sicer omenja kot morebitna okrepitev dveh londonskih klubov, Chelseaja in Tottenhama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.