Ćapin postal Begićev soigralec

Foto: Žurnal24
Organizator igre Aleksandar Ćapin, ki je v preteklosti igral tudi za slovensko reprezentanco, je postal novi član litovskega Žalgirisa, s katerim je podpisal pogodbo za dve leti in pol.
Oglej si celoten članek

Srb s slovenskim potnim listom je prej igral v ruskem Lokomotivu iz Kubana.
"O Ćapinu sem slišal veliko pozitivnega. Kakovostno igra tako v napadu kot obrambi. Ima dober met, dobro igra dva na dva, nase lahko prevzame odgovornost. Mislim, da bo dvignil našo igro na višjo raven," je o Ćapinu, ki bo najverjetneje lahko zaigral že na četrtkovem obračunu z Ülkerjem – odločilnem srečanju za vstop v Top 16 – dejal trener Ramunas Butautas.

"Žalgirisova ponudba je prišla hitro. Moštvo igra v Evroligi, nad litovsko košarko pa sem bil vedno navdušen, še kot otrok. Mislim, da se bom dobro prilagodil,“ je dejal Ćapin. Ta je doslej nastopal pri beograjskem Partizanu, v Krki je ostal tri sezone, pot ga je zanesla tudi k Telekom Basketsu iz Bonna, Gravelinesu, Reggiu Calabrii, Vareseju, Panioniosu, Azovmašu in Kubanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.