Šport > Košarka
5 ogledov

Ćapin postal Begićev soigralec

Žurnal24 main
Organizator igre Aleksandar Ćapin, ki je v preteklosti igral tudi za slovensko reprezentanco, je postal novi član litovskega Žalgirisa, s katerim je podpisal pogodbo za dve leti in pol.

Srb s slovenskim potnim listom je prej igral v ruskem Lokomotivu iz Kubana.
"O Ćapinu sem slišal veliko pozitivnega. Kakovostno igra tako v napadu kot obrambi. Ima dober met, dobro igra dva na dva, nase lahko prevzame odgovornost. Mislim, da bo dvignil našo igro na višjo raven," je o Ćapinu, ki bo najverjetneje lahko zaigral že na četrtkovem obračunu z Ülkerjem – odločilnem srečanju za vstop v Top 16 – dejal trener Ramunas Butautas.

"Žalgirisova ponudba je prišla hitro. Moštvo igra v Evroligi, nad litovsko košarko pa sem bil vedno navdušen, še kot otrok. Mislim, da se bom dobro prilagodil,“ je dejal Ćapin. Ta je doslej nastopal pri beograjskem Partizanu, v Krki je ostal tri sezone, pot ga je zanesla tudi k Telekom Basketsu iz Bonna, Gravelinesu, Reggiu Calabrii, Vareseju, Panioniosu, Azovmašu in Kubanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.