Capitals skočili na vrh

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Hokejisti Washington Capitals so v severnoameriški ligi NHL premagali Buffalo Sabres s 5:2 in se po osmi zmagi v nizu zavihteli na čelo lige.
Oglej si celoten članek

Capitals imajo na svojem računu 58 točk, točko več od Dallasa, sledita St. Louis s 50 točkami in na četrtem mestu Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja (48). Omenjene tri ekipe so bile tokrat proste.

Igralci Pittsburgh Penguins so doma izgubili z ekipo Toronto Maple Leafs z 2:3 šele po kazenskih strelih. Jonathan Bernier je nepričakovano dobil priložnost v vratih Toronta in je ubranil 39 strelov. Tako kot njegov kolega na nasprotni strani Matthew Murray je moral po prvi izmenjavi kazenskih strelov po plošček v mrežo. Za Pittsburgh je bil uspešen David Perron, za Toronto pa Peter Holland. Pierre-Alexandre Parenteau je nato v naslednji izmenjavi odločil dvoboj.

Ekipa San Jose Sharks je doma premagala Philadelphio Flyers s 4:2, na domačem ledu pa sta izgubili moštvi Ottawa Senators z New Jersey Devils (0:3) in Tampa Bay Lightning z New York Rangers (2:5).

Liga NHL, izidi:

Washington Capitals : Buffalo Sabres 5:2
Pittsburgh Penguins : Toronto Maple Leafs 2:3*
Ottawa Senators : New Jersey Devils 0:3
Tampa Bay Lightning : New York Rangers 2:5
San Jose Sharks : Philadelphia Flyers 4:2

* - kazenski streli

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.