Šport
40 ogledov

Capitals skočili na vrh

Braden Holtby in Karl Alzner, Washington Capitals Profimedias
Hokejisti Washington Capitals so v severnoameriški ligi NHL premagali Buffalo Sabres s 5:2 in se po osmi zmagi v nizu zavihteli na čelo lige.

Capitals imajo na svojem računu 58 točk, točko več od Dallasa, sledita St. Louis s 50 točkami in na četrtem mestu Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja (48). Omenjene tri ekipe so bile tokrat proste.

Igralci Pittsburgh Penguins so doma izgubili z ekipo Toronto Maple Leafs z 2:3 šele po kazenskih strelih. Jonathan Bernier je nepričakovano dobil priložnost v vratih Toronta in je ubranil 39 strelov. Tako kot njegov kolega na nasprotni strani Matthew Murray je moral po prvi izmenjavi kazenskih strelov po plošček v mrežo. Za Pittsburgh je bil uspešen David Perron, za Toronto pa Peter Holland. Pierre-Alexandre Parenteau je nato v naslednji izmenjavi odločil dvoboj.

Ekipa San Jose Sharks je doma premagala Philadelphio Flyers s 4:2, na domačem ledu pa sta izgubili moštvi Ottawa Senators z New Jersey Devils (0:3) in Tampa Bay Lightning z New York Rangers (2:5).

Liga NHL, izidi:

Washington Capitals : Buffalo Sabres 5:2
Pittsburgh Penguins : Toronto Maple Leafs 2:3*
Ottawa Senators : New Jersey Devils 0:3
Tampa Bay Lightning : New York Rangers 2:5
San Jose Sharks : Philadelphia Flyers 4:2

* - kazenski streli

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.