Cardiff si želi Vučkića nazaj

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Haris Vučkić je v drugoligaškem Cardiffu pustil sijajen vtis. Pravzaprav si v klubu želijo, da bi ga puščal tudi v prihodnje.
Oglej si celoten članek

Trener Cardiff Cityja Malky Mackay si nič kaj ne mane rok, ker je Haris Vučkić po enomesečni posoji – tak je bil sicer tudi prvotni dogovor, a sta si strani pustili nekaj manevrskega prostora za morebitno drugačno odločitev – zapustil Cardiff in se odpravil nazaj v Newcastle. V petih nastopih za Valižane v drugi angleški ligi je sicer domžalski mladec zabil en gol.

Mackay upa, da se bo Vučkić, ki je v Kopru debitiral za člansko reprezentanco proti Škotski, vrnil pod Cardiffovo okrilje: "Po vrnitvi v klub ga bo Newcastle znova ocenil. Brez dvoma si želim, da bi se vrnil. Vem, da si tega želi tudi Haris. In ne le to – vem, da si tega želi tudi Alan (Pardew, trener Newcastla, op. a.). Vrnitev pa je odvisna od zdravja v ekipi Newcastla v naslednjih dneh." Vučkić je sicer tekmo Newcastla z Arsenalom presedel na klopi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.