Šport > Nogomet
24 ogledov

Cardiff si želi Vučkića nazaj

vučkić slovenska nogometna reprezentanca dres Saša Despot
Haris Vučkić je v drugoligaškem Cardiffu pustil sijajen vtis. Pravzaprav si v klubu želijo, da bi ga puščal tudi v prihodnje.

Trener Cardiff Cityja Malky Mackay si nič kaj ne mane rok, ker je Haris Vučkić po enomesečni posoji – tak je bil sicer tudi prvotni dogovor, a sta si strani pustili nekaj manevrskega prostora za morebitno drugačno odločitev – zapustil Cardiff in se odpravil nazaj v Newcastle. V petih nastopih za Valižane v drugi angleški ligi je sicer domžalski mladec zabil en gol.

Mackay upa, da se bo Vučkić, ki je v Kopru debitiral za člansko reprezentanco proti Škotski, vrnil pod Cardiffovo okrilje: "Po vrnitvi v klub ga bo Newcastle znova ocenil. Brez dvoma si želim, da bi se vrnil. Vem, da si tega želi tudi Haris. In ne le to – vem, da si tega želi tudi Alan (Pardew, trener Newcastla, op. a.). Vrnitev pa je odvisna od zdravja v ekipi Newcastla v naslednjih dneh." Vučkić je sicer tekmo Newcastla z Arsenalom presedel na klopi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.