Carvalho, Deco in Eto'o za Zlatana

Foto: Reuters Inter Atalanta San Siro Serie A Italija liga prvenstvo Maicon Chivu
Za zdaj še Interjev Zlatan Ibrahimović naj bi bil z eno nogo že v Barceloni. Svoje načrte ima pri njegovem vse bolj verjetnem prestopu tudi José Mourinho, ki zanj želi iztržiti čim več.
Oglej si celoten članek

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović je že pripravljen na selitev na Iberski polotok k Barceloni, a imajo v Interju svoj pogled na vso zadevo. Po poročanju časnika El Mundo Deportivo naj bi se trenutno na pogajanjih v Barceloni, kjer se pogovarjajo o prestopu prvega strelca italijanske lige, mudil predsednik črnomodrih Massimo Moratti.

Po najnovejših informacijah naj bi dovoljenje za Švedov prestop že dal tudi Interjev trener José Mourinho, ki ima svoj pogled na vso zadevo. V zameno za Ibrahimovića zahteva tri nogometaše: branilca, veznega igralca in napadalca. Imena, ki se pojavljajo ob Portugalčevi zahtevi, pa so Chelseajeva Ricardo Carvalho in Deco ter Barcelonin Samuel Eto'o, ki naj bi ga kot zamenjavo za Ibrahimovića ponudili Španci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.