Šport > Nogomet
16 ogledov

Carvalho, Deco in Eto'o za Zlatana

Inter Atalanta San Siro Serie A Italija liga prvenstvo Maicon Chivu Reuters
Za zdaj še Interjev Zlatan Ibrahimović naj bi bil z eno nogo že v Barceloni. Svoje načrte ima pri njegovem vse bolj verjetnem prestopu tudi José Mourinho, ki zanj želi iztržiti čim več.

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović je že pripravljen na selitev na Iberski polotok k Barceloni, a imajo v Interju svoj pogled na vso zadevo. Po poročanju časnika El Mundo Deportivo naj bi se trenutno na pogajanjih v Barceloni, kjer se pogovarjajo o prestopu prvega strelca italijanske lige, mudil predsednik črnomodrih Massimo Moratti.

Po najnovejših informacijah naj bi dovoljenje za Švedov prestop že dal tudi Interjev trener José Mourinho, ki ima svoj pogled na vso zadevo. V zameno za Ibrahimovića zahteva tri nogometaše: branilca, veznega igralca in napadalca. Imena, ki se pojavljajo ob Portugalčevi zahtevi, pa so Chelseajeva Ricardo Carvalho in Deco ter Barcelonin Samuel Eto'o, ki naj bi ga kot zamenjavo za Ibrahimovića ponudili Španci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.