Carvalho iz Chelseaja k Realu

Foto: Žurnal24 Carvalho_teaser
Na spletni strani nogometnega kluba Reala iz Madrida so zapisali, da so se okrepili s portugalskim reprezentantom in dozdajšnjim članom Chelseaja Ricardom Carvalhom.
Oglej si celoten članek

"Real Madrid in Chelsea sta se dogovorila za prestop Ricarda Carvalha v Madrid," piše v skopem sporočilu za javnost na spletni strani madridskega Reala, ki ga bo v novi sezoni vodil nekdanji trener aktualnih evropskih prvakov Interja Portugalec Jose Mourinho.

Mourinho in Ricardo Carvalho sta v preteklosti že sodelovala pri Chealseju in Portu. S slednjim sta tudi osvojila Ligo prvakov. 32-letni Carvalho je s Chelseajem osvojil tri naslove angleškega prvaka, trikrat pa je dvignil tudi pokal za osvojitev FA pokala. "Sem v najboljših letih svoje kariere. Psihološko sem na vrhuncu. Vem, da lahko z bogatimi izkušnjami še vedno veliko naredim za klub," je ob prestopu dejal Portugalec, ki je v Londonu prebil šest let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.