Šport > Nogomet
11 ogledov

Carvalho iz Chelseaja k Realu

Carvalho_teaser Žurnal24 main
Na spletni strani nogometnega kluba Reala iz Madrida so zapisali, da so se okrepili s portugalskim reprezentantom in dozdajšnjim članom Chelseaja Ricardom Carvalhom.

"Real Madrid in Chelsea sta se dogovorila za prestop Ricarda Carvalha v Madrid," piše v skopem sporočilu za javnost na spletni strani madridskega Reala, ki ga bo v novi sezoni vodil nekdanji trener aktualnih evropskih prvakov Interja Portugalec Jose Mourinho.

Mourinho in Ricardo Carvalho sta v preteklosti že sodelovala pri Chealseju in Portu. S slednjim sta tudi osvojila Ligo prvakov. 32-letni Carvalho je s Chelseajem osvojil tri naslove angleškega prvaka, trikrat pa je dvignil tudi pokal za osvojitev FA pokala. "Sem v najboljših letih svoje kariere. Psihološko sem na vrhuncu. Vem, da lahko z bogatimi izkušnjami še vedno veliko naredim za klub," je ob prestopu dejal Portugalec, ki je v Londonu prebil šest let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.