CAS: Ribery brez finala

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Ribéry je bil del reprezentance, ki je neslavno izpadla že po predtekmovanju. (F Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Franck Ribery zagotovo ne bo zaigral v finalu Lige prvakov med Bayernom in Interjem. Mednarodno arbitražno razsodišče za šport je namreč v ponedeljek zavrnilo Francozovo pritožbo.
Oglej si celoten članek

Mednarodno arbitražno razsodišče za šport (CAS) je zavrnilo pritožbo Francoza Francka Riberyja. Slednji je ob pomoči pravnikov Bayerna iz Münchna poskušal skrajšati kazen treh tekem prepovedi igranja evropskih tekem. Francoz ostaja brez sobotnega finala Lige prvakov, ko se bosta v Madridu pomerila nemški Bayern in Inter iz Milana.

Ribery je bil zaradi grobega prekrška izključen na polfinalni tekmi Lige prvakov v dvoboju z ekipo Olympique iz Lyona. "Arbitraža CAS je zavrnila pritožbo in potrdila tri tekme prepovedi, ki jo je uvedla UEFA proti Francku Riberyju. To pomeni, da igralec ne more igrati v finalu letošnje Lige prvakov," so zapisali v odločitvi CAS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.