Šport > Nogomet
16 ogledov

CAS: Ribery brez finala

1/8
Žurnal24 main
Franck Ribery zagotovo ne bo zaigral v finalu Lige prvakov med Bayernom in Interjem. Mednarodno arbitražno razsodišče za šport je namreč v ponedeljek zavrnilo Francozovo pritožbo.

Mednarodno arbitražno razsodišče za šport (CAS) je zavrnilo pritožbo Francoza Francka Riberyja. Slednji je ob pomoči pravnikov Bayerna iz Münchna poskušal skrajšati kazen treh tekem prepovedi igranja evropskih tekem. Francoz ostaja brez sobotnega finala Lige prvakov, ko se bosta v Madridu pomerila nemški Bayern in Inter iz Milana.

Ribery je bil zaradi grobega prekrška izključen na polfinalni tekmi Lige prvakov v dvoboju z ekipo Olympique iz Lyona. "Arbitraža CAS je zavrnila pritožbo in potrdila tri tekme prepovedi, ki jo je uvedla UEFA proti Francku Riberyju. To pomeni, da igralec ne more igrati v finalu letošnje Lige prvakov," so zapisali v odločitvi CAS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.