Čas za vrnitev dolga Rusom

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Slovenska košarkarska reprezentanca bo ob 14.30 nastopila v finalu Stankovićevega pokala na Kitajskem. Nasprotnik bo Rusija, edina ekipa, ki je doslej premagala varovance Jureta Zdovca v pripravah za SP.
Oglej si celoten članek

Z nastopom v finalu bo Slovenija zaključila drugi ciklus prijateljskih tekem oziroma opravila prvo polovico priprav. Do zdaj je odigrala šest tekem, pet jih je dobila, poražena pa je bila le v prvem krogu turnirju na Kitajskem. S 70:67 jo je premagala pomlajena oziroma B selekcija Rusije. Z zmago bi Slovenija tretjič v treh nastopih postala zmagovalka pokala Borislava Stankovića.

Naslednje tekme v Litvi

Slovenija je na Kitajsko odpotovala s štirinajstimi igralci. Dva se bosta ob povratku v domovino poslovila od reprezentance, pridružila pa se ji bosta Goran Dragić in Erazem Lorbek, ki sta v tem času vadila po individualnem programu.

Do začetka svetovnega prvenstva v Španiji - 30. avgusta - bo Slovenija odigrala še sedem prijateljskih tekem. Pripravljalna baza bo zdaj Kranjska Gora, nove tri tekme pa bo sledile od 16. do 18. avgusta v Litvi.

Pokal Borislava Stnakovića:

Za tretje mesto (ob 10. uri):
Kitajska - Angola

Finale (ob 14.30):
Slovenija - Rusija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.