Casillas, več sreče prihodnje leto

Foto: EPA
Foto: EPA
Iker Casillas ne bo dobil priložnosti, da bi se z zelenice poslovil od stadiona San Mamés, kjer se bo Real Madrid v nedeljo pomeril z Athleticom Bilbaom. ''Katedralo'' bodo ob koncu sezone porušili, Bilbao pa se bo preselil na nov stadion z imenom San Mamés Barria.
Oglej si celoten članek

Real Madrid bo v nedeljo gostoval pri Athleticu Bilbau, po navedbah trenerja Joséja Mourinha pa bo v vratih belega baleta branil Diego López. Portugalski strateg naj bi svojim sodelavcem zatrdil, da bo López njegova prva izbira vse do konca sezone.
Foto: EPA diego lopez Mourinho odločitve ni sprejel zato, da bi izločil Casillasa, ampak želi narediti konec ugibanjem, kdo je v tem trenutku prvi vratar ekipe. Mou je zelo zadovoljen s predstavami španskega čuvaja mreže, ki se je januarja vrnil k Realu, kjer je že igral od leta 2005 do 2007.

Casillas tako ne bo dobil priložnosti, da bi se z igrišča poslovil od stadiona San Mamés, saj se Bilbao prihodnje leto seli v nov kompleks, katerega stroški so že presegli 160 milijonov evrov.

Iker se trenutno nahaja v najbolj nezavidljivem obdobju svoje kariere. Eden najbolj priljubljenih španskih športnikov se je prvič v zadnjem desetletju znašel v vlogi zamenjave in zaveda se, da za povrnitev nekdanjega statusa ne bo dobil veliko priložnost. Situacijo še dodatno zapleta uspeh Reala, ki se je z Lópezom v vratih prebil v polfinale Lige prvakov, zato Mourinho nima razloga, da bi razmišljal o menjavi na golovi črti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.