Šport > Nogomet
31 ogledov

Casillas, več sreče prihodnje leto

diego lopez iker casillas EPA
Iker Casillas ne bo dobil priložnosti, da bi se z zelenice poslovil od stadiona San Mamés, kjer se bo Real Madrid v nedeljo pomeril z Athleticom Bilbaom. ''Katedralo'' bodo ob koncu sezone porušili, Bilbao pa se bo preselil na nov stadion z imenom San Mamés Barria.

Real Madrid bo v nedeljo gostoval pri Athleticu Bilbau, po navedbah trenerja Joséja Mourinha pa bo v vratih belega baleta branil Diego López. Portugalski strateg naj bi svojim sodelavcem zatrdil, da bo López njegova prva izbira vse do konca sezone.

diego lopez | Avtor: EPA EPA
Mourinho odločitve ni sprejel zato, da bi izločil Casillasa, ampak želi narediti konec ugibanjem, kdo je v tem trenutku prvi vratar ekipe. Mou je zelo zadovoljen s predstavami španskega čuvaja mreže, ki se je januarja vrnil k Realu, kjer je že igral od leta 2005 do 2007.

Casillas tako ne bo dobil priložnosti, da bi se z igrišča poslovil od stadiona San Mamés, saj se Bilbao prihodnje leto seli v nov kompleks, katerega stroški so že presegli 160 milijonov evrov.

Iker se trenutno nahaja v najbolj nezavidljivem obdobju svoje kariere. Eden najbolj priljubljenih španskih športnikov se je prvič v zadnjem desetletju znašel v vlogi zamenjave in zaveda se, da za povrnitev nekdanjega statusa ne bo dobil veliko priložnost. Situacijo še dodatno zapleta uspeh Reala, ki se je z Lópezom v vratih prebil v polfinale Lige prvakov, zato Mourinho nima razloga, da bi razmišljal o menjavi na golovi črti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.