Cassano po operaciji obiskal soigralce

Prvič po operaciji srca je napadalec AC Milana Antonio Cassano obiskal soigralce v njihovem znamenitem trening centru Milanellu. Pozdravil in ogovoril je prav vsakega – varnostnika, direktorja, kuharja in natakarja. Še posebej se ga je razveselil nigerijski branilec Taye Taiwo, ki je v fitnesu začel prepevati njemu v čast. "Počutim se kot na prvi dan šole," je povedal Cassano. Več v videu.
Oglej si celoten članek

Italijanski reprezentant Antonio Cassano počasi, a zanesljivo okreva po blažji možganski kapi, ki jo je utrpel po povratku z oktobrske ligaške tekme proti Romi. Napadalec AC Milana je v ponedeljek prvič po uspešni operaciji obiskal soigralce v znamenitem trening centru Milanellu, čustev pa ni skrival nihče izmed ljudi, ki so mu prišli naproti.

"Lepo je, počutim se kot na prvi dan v šoli, ko se spet srečaš s svojimi sošolci po koncu počitnic," je povedal napadalec iz Barija, ki se je na parkirišču objel z Gennarom Gattusom, Zlatanom Ibrahimovićem, Christianom Abbiatijem in drugimi. Še posebej zanimivo je bilo srečanje z Gattusom, ki podobno kot Cassano okreva zaradi neobičajne poškodbe očesa.

Veselo je bilo tudi znotraj Milanella, kjer je "FantAntonio" srečal Clarencea Seedorfa in Alexandra Pata, s katerim sta se slikala, v slačilnici pa ga je ob glasnem prepevanju sprejel Robinho. Ob prihodu Gattusa, ki je bil videti kot božiček, je Cassano dejal: "V časopisih sem prebral, da je Rino dobro, toda ali ste prepričani, da je dobro?" je drezal svojega rojaka z juga. Podobno kot Robinho je Cassana sprejel tudi Nigerijec Taye Taiwo, ki mu je zapel: "Antonio Cassano, aaeee, eeooo!"

Klubski zdravniki so italijanskemu napadalcu pripravili program treningov, ki se bo začel z lažjimi aerobnimi vajami, intenziteta pa bo počasi naraščala do povratka v polni trening. Cassano naj bi se na na tekmovalni nivo v najslabšem primeru vrnil čez pol leta, lahko pa že februarja ali marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.