Šport > Nogomet
15 ogledov

Cassano po operaciji obiskal soigralce

Antonio Cassano Milanello AC Milan povratek operacija obisk Youtube
Prvič po operaciji srca je napadalec AC Milana Antonio Cassano obiskal soigralce v njihovem znamenitem trening centru Milanellu. Pozdravil in ogovoril je prav vsakega – varnostnika, direktorja, kuharja in natakarja. Še posebej se ga je razveselil nigerijski branilec Taye Taiwo, ki je v fitnesu začel prepevati njemu v čast. "Počutim se kot na prvi dan šole," je povedal Cassano. Več v videu.

Italijanski reprezentant Antonio Cassano počasi, a zanesljivo okreva po blažji možganski kapi, ki jo je utrpel po povratku z oktobrske ligaške tekme proti Romi. Napadalec AC Milana je v ponedeljek prvič po uspešni operaciji obiskal soigralce v znamenitem trening centru Milanellu, čustev pa ni skrival nihče izmed ljudi, ki so mu prišli naproti.

"Lepo je, počutim se kot na prvi dan v šoli, ko se spet srečaš s svojimi sošolci po koncu počitnic," je povedal napadalec iz Barija, ki se je na parkirišču objel z Gennarom Gattusom, Zlatanom Ibrahimovićem, Christianom Abbiatijem in drugimi. Še posebej zanimivo je bilo srečanje z Gattusom, ki podobno kot Cassano okreva zaradi neobičajne poškodbe očesa.

Veselo je bilo tudi znotraj Milanella, kjer je "FantAntonio" srečal Clarencea Seedorfa in Alexandra Pata, s katerim sta se slikala, v slačilnici pa ga je ob glasnem prepevanju sprejel Robinho. Ob prihodu Gattusa, ki je bil videti kot božiček, je Cassano dejal: "V časopisih sem prebral, da je Rino dobro, toda ali ste prepričani, da je dobro?" je drezal svojega rojaka z juga. Podobno kot Robinho je Cassana sprejel tudi Nigerijec Taye Taiwo, ki mu je zapel: "Antonio Cassano, aaeee, eeooo!"

Klubski zdravniki so italijanskemu napadalcu pripravili program treningov, ki se bo začel z lažjimi aerobnimi vajami, intenziteta pa bo počasi naraščala do povratka v polni trening. Cassano naj bi se na na tekmovalni nivo v najslabšem primeru vrnil čez pol leta, lahko pa že februarja ali marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.