Cassano v Parmo, Belfodil v Inter

Foto: EPA
Foto: EPA
Antonio Cassano bo svojo nogometno kariero nadaljeval v vrstah Parme.
Oglej si celoten članek

Italijanska Parma je z dosedanjim napadalcem Interja po navedbah italijanskih medijev podpisala triletno pogodbo. Pred letošnjo sezono je Nerazzurre prevzel Walter Mazzari, potem ko je nogo dobil Andrea Stramaccioni.

Antonio Cassano je nogometne začetke v profesionalni druščini naredil v Bariju, nato je igral za Romo, Real Madrid, Sampdorio, Milan in po le eni sezoni v Interju podpisal za Parmo. 

Foto: EPA Belfodil Parma Juventus Serie A Italija liga prvenstvo Med Nerazzurre prihaja mladi talent

Za reprezentanco je zbral 35 nastopov ter dosegel deset zadetkov. Udeleženec lanskega evropskega prvenstva na Poljskem in v Ukrajini pa letos ni prepričal selektorja Cesareja Prandellija, ki ga ni vpoklical na kvalifikacijske obračune za svetovno prvenstvu v Braziliji.

Podrobnosti prestopa iz lombardijske prestolnice v luksuzno provinco še niso povsem znane. Inter bo, v skladu z dogovorom, za Cassana dobil mladega napadalca Ishaka Belfodila

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.