Šport > Nogomet
20 ogledov

Cassano v Parmo, Belfodil v Inter

Cassano Italija Hrvaška Euro 2012 Casa Azzurri Krakov novinarska konferenca EPA
Antonio Cassano bo svojo nogometno kariero nadaljeval v vrstah Parme.

Italijanska Parma je z dosedanjim napadalcem Interja po navedbah italijanskih medijev podpisala triletno pogodbo. Pred letošnjo sezono je Nerazzurre prevzel Walter Mazzari, potem ko je nogo dobil Andrea Stramaccioni.

Antonio Cassano je nogometne začetke v profesionalni druščini naredil v Bariju, nato je igral za Romo, Real Madrid, Sampdorio, Milan in po le eni sezoni v Interju podpisal za Parmo. 

Belfodil Parma Juventus Serie A Italija liga prvenstvo | Avtor: EPA EPA
Med Nerazzurre prihaja mladi talent

Za reprezentanco je zbral 35 nastopov ter dosegel deset zadetkov. Udeleženec lanskega evropskega prvenstva na Poljskem in v Ukrajini pa letos ni prepričal selektorja Cesareja Prandellija, ki ga ni vpoklical na kvalifikacijske obračune za svetovno prvenstvu v Braziliji.

Podrobnosti prestopa iz lombardijske prestolnice v luksuzno provinco še niso povsem znane. Inter bo, v skladu z dogovorom, za Cassana dobil mladega napadalca Ishaka Belfodila

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.