Šport > Nogomet
33 ogledov

Katalonski Sport: Inter ponuja Handanovića Barçi

handanović slovenska nogometna reprezentanca trening stožice Saša Despot
Italijanski prvoligaš Inter naj bi po poročanju dnevnika Sport v Barcelono poslal odposlanca, ki bo skušal Katalonce prepričati v nakup slovenskega vratarja Samirja Handanovića.

"Inter je v Barcelono poslal posrednika, ki bo Barceloni ponudil vratarja Samirja Handanovića, vrednost prestopa pa bi lahko zrasla do 25 milijonov evrov," pišejo na spletni strani barcelonskega dnevnika Sport (www.sport.es).

To je novo poglavje v že dolgi seriji novic, ki slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića povezujejo z Barcelono, eno najuspešnejših ekip vseh časov. Inter je po zadnjih poročilih iz Italije že izbral naslednika Ljubljančana v primeru, da do prestopa zares pride. 

"Čeprav se še vedno špekulira glede prihodnosti vratarskega položaja pri Barçi, je Víctor Valdés zagotovil, da bo preživel še eno leto pri blaugrani do izteka pogodbe," še dodajajo španski kolegi, ki ceno za Handanovića označujejo za "pretirano".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.