Šport > Nogomet
23 ogledov

Inter potrebuje milijone za Handanovića

Samir Handanović Inter Koper Saša Despot
"Handanović v Barcelono? Ne, Handanović ostaja z nami," je o 23 milijonski ponudbi Barcelone za slovenskega reprezentančnega vratarja v četrtek dejal predsednik Interja Massimo Moratti. A italijanski mediji pišejo, da je to lahko le del taktike, saj bo milanski velikan potreboval milijone evrov za nujno prestrukturiranje moštva.

Italijanski mediji so v četrtek dopoldne poročali, da je Barcelona predsedniku Interja v telefonskem pogovoru za Samirja Handanovića ponudila 23 milijonov evrov. Vsota naj ne bi zadovoljila vodilnih pri črno-modrih, ki želijo 30 milijonov evrov.

Tuttomercatoweb danes piše, da so uradne izjave pogosto lažne in da bodo morali navijači Interja sprejeti dejstvo, da bo moral kljub žrtvovati nekatere nogometaše, saj bo potreboval denar za prestrukturiranje ekipe.

Inter je v nedavno končani sezoni v Serie A  zasedel šele osmo mesto in ostal brez evropskih tekmovanj, zato naj bi bil zdaj čas za temeljito prenovo moštva. Prodaja Handanovića bi jim prinesla lep kupček denarja, še posebej, če upoštevamo dejstvo, da so za Sarmo Udineseju odšteli 11 milijonov evrov.

Italijanski mediji tudi že ugibajo, kdo bi lahko Handanovića zamenjal v vratih Interja. Na seznamu sta vratar Santosa Rafael in najboljši vratar Serie B 21-letni Francesco Bardi, ki ga je Inter posodil Novari.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.