Šport > Nogomet
14 ogledov

Moratti: "Ne Barçi, Handanović ostaja pri nas"

samir handanović Reuters
Predsednik Interja Massimo Moratti je za italijanske medije potrdil, da je zavrnil ponudbo Barcelone, ki jo je katalonski velikan Interju poslal za slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića.

"Handanović v Barcelono? Ne, Handanović ostaja z nami," je bil ob odhajanju iz pisarne v središču Milana jasen Massimo Moratti. "Je lažje nadomestiti dobrega vratarja ali dobrega vezista? Menimo, da čeprav potrebujemo vezista, nam ni potrebno menjati še vratarja."

Italijanski mediji so v četrtek dopoldne poročali, da je Barcelona predsedniku Interja v telefonskem pogovoru za Samirja Handanovića ponudila 23 milijonov evrov. Vsota naj ne bi zadovoljila vodilnih pri črno-modrih, ki želijo ceno zvišati do 30 milijonov.

Samuel podaljšal nekaj dni po Zanettiju

Pri Interju so še isti dan potrdili, da so za leto dni podaljšali pogodbo z argentinskim branilcem Walterjem Samuelom. 35-letni nekdanji argentinski reprezentant je tako šel po stopinjah rojaka in kapetana Javierja Zanettija, s katerim so nerazzurri kljub poškodbi ahilove tetive pred dnevi prav tako podaljšali sodelovanje.

"Zelo sem zadovoljen, da sem pogodbo podaljšal še za eno leto," je novico pokomentiral Samuel. "Upam, da bom našemu Interju skupaj s soigralci uspel podariti pozitivno leto, ki bo spremenilo zaupanje ljudi v klub. Inter je spet potrdil, da verjame vame."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.