Cavaliers v službo vzeli brezdomca

Foto: Žurnal24 Ted Williams danes ... (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Kakšna zgodba! Moštvo severnoameriške košarkarske lige NBA Cleveland Cavaliers je brezdomcu ponudilo službo. Gre za 53-letnega Teda Williamsa.
Oglej si celoten članek

Ta je preko spletnega portala YouTube mnoge navdušil s svojim žametnim glasom in odlično izgovorjavo. Poleg vloge napovedovalca bo Williams pri Clevelandu dobil tudi plačano namestitev, saj je doslej živel v šotoru.

Gre za pravo ameriško zgodbo. Williams je dolga leta živel na cesti, imel je težave z alkoholom in mamili, ob cesti pa je s popisanim kartonom voznike nagovarjal za drobiž. To je počel s prepoznavnim glasom, kot ga imajo samo dobri napovedovalci in bralci. Globok, žameten glas, njegove besede pa so bile poleg tega še pravilno artikulirane, pa mu je zdaj priskrbel svetovno slavo. Nekdo je Williamsa posnel z mobilnim telefonom, ko ga je ta prosil za drobiž in posnetek objavil na svetovnem spletu. Posnetek je hitro zaokrožil naokrog in 53-letnik je navdušil mnoge.

"Sem nekdanji radijski napovedovalec, ki je dosegel dno," je med drugim dejal Williams, ki pa mu je življenje zdaj ponudilo drugo priložnost. V prihodnje bo snemal reklame, delal bo najave za filme, pri Clevelandu je dobil dveletno pogodbo napovedovalca, za njegovo pomoč so prosili tudi v vodstvu lige severnoameriškega nogometa NFL ...
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.