Šport
19 ogledov

Cavaliers v službo vzeli brezdomca

Ted Williams danes ... (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Kakšna zgodba! Moštvo severnoameriške košarkarske lige NBA Cleveland Cavaliers je brezdomcu ponudilo službo. Gre za 53-letnega Teda Williamsa.

Ta je preko spletnega portala YouTube mnoge navdušil s svojim žametnim glasom in odlično izgovorjavo. Poleg vloge napovedovalca bo Williams pri Clevelandu dobil tudi plačano namestitev, saj je doslej živel v šotoru.

Gre za pravo ameriško zgodbo. Williams je dolga leta živel na cesti, imel je težave z alkoholom in mamili, ob cesti pa je s popisanim kartonom voznike nagovarjal za drobiž. To je počel s prepoznavnim glasom, kot ga imajo samo dobri napovedovalci in bralci. Globok, žameten glas, njegove besede pa so bile poleg tega še pravilno artikulirane, pa mu je zdaj priskrbel svetovno slavo. Nekdo je Williamsa posnel z mobilnim telefonom, ko ga je ta prosil za drobiž in posnetek objavil na svetovnem spletu. Posnetek je hitro zaokrožil naokrog in 53-letnik je navdušil mnoge.

"Sem nekdanji radijski napovedovalec, ki je dosegel dno," je med drugim dejal Williams, ki pa mu je življenje zdaj ponudilo drugo priložnost. V prihodnje bo snemal reklame, delal bo najave za filme, pri Clevelandu je dobil dveletno pogodbo napovedovalca, za njegovo pomoč so prosili tudi v vodstvu lige severnoameriškega nogometa NFL ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.