Cavendish trčil z avtomobilom

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanski kolesarski zvezdnik Mark Cavendish je imel danes med treningom v Italiji neprijetno bližnje srečanje z avtomobilom. Po trčenju jo je odnesel z nekaj modricami in bolečo roko, a je že sporočil, da mu ne bo hujšega.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak v cestni dirki iz lanske sezone je pred omrežja Twitter sporočil, da je "doživel trčenje za avtomobilom med treningom. Ni bilo nekaj najlepšega, a sem kar v redu, če koga zanima."

Za Cavendisha, ki je nedavno prestopil iz moštva Sky k Omegi, se je bivanje v Toskani tako slabo končalo, pred tem pa je imel precej boljši konec tedna, saj je naznanil zaroko s svojo spremljevalko Peto Todd.

Zanimivo je, da je Cavendisheva smola le zadnja v seriji podobnih nesreč britanskih kolesarjev; zmagovalec Toura Bradley Wiggins je pred desetimi dnevi doživel podobno trčenje v domačem Lancashiru, po katerem je z nekaj zlomljenimi rebri in modricami celo pristal v bolnišnici. Le dan pozneje pa je s kolesom grdo padel še trener Shane Sutton, ki so ga zaradi možganskih krvavitev prav tako morali zadržati v bolnišnici, a naj bi po zadnjih podatkih popolnoma okreval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.