Šport
18 ogledov

Cavendish trčil z avtomobilom

mark cavendish EPA
Britanski kolesarski zvezdnik Mark Cavendish je imel danes med treningom v Italiji neprijetno bližnje srečanje z avtomobilom. Po trčenju jo je odnesel z nekaj modricami in bolečo roko, a je že sporočil, da mu ne bo hujšega.

Svetovni prvak v cestni dirki iz lanske sezone je pred omrežja Twitter sporočil, da je "doživel trčenje za avtomobilom med treningom. Ni bilo nekaj najlepšega, a sem kar v redu, če koga zanima."

Za Cavendisha, ki je nedavno prestopil iz moštva Sky k Omegi, se je bivanje v Toskani tako slabo končalo, pred tem pa je imel precej boljši konec tedna, saj je naznanil zaroko s svojo spremljevalko Peto Todd.

Zanimivo je, da je Cavendisheva smola le zadnja v seriji podobnih nesreč britanskih kolesarjev; zmagovalec Toura Bradley Wiggins je pred desetimi dnevi doživel podobno trčenje v domačem Lancashiru, po katerem je z nekaj zlomljenimi rebri in modricami celo pristal v bolnišnici. Le dan pozneje pa je s kolesom grdo padel še trener Shane Sutton, ki so ga zaradi možganskih krvavitev prav tako morali zadržati v bolnišnici, a naj bi po zadnjih podatkih popolnoma okreval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.