Šport
23 ogledov

Wiggins po trku z vozilom za las ušel smrti

Bradley Wiggins Reuters
Britanski kolesar Bradley Wiggins, eden izmed junakov letošnjih olimpijskih iger v Londonu, je bil v sredo pozno popoldne udeležen v prometni nesreči. Po trku z avtomobilom je noč preživel v bolnišnici.

Bradley Wiggins je po poročanju britanskih medijev med popoldanskim treningom trčil z voznico avtomobila, ki se je nepremišljeno vključevala v promet z bencinske postaje. Wiggins jo je na srečo odnesel zgolj s podplutbami in poškodbami prsnega koša.

Kako resne so poškodbe v sredo zvečer še ni bilo znano, čeprav The Sun poroča, da je Wiggins "za las" ušel hujšim poškodbam, celo smrti. Zanimivo - Wiggins si je pred dnevi obril znamenite srečne zalizce, ki so ga popeljali v srca ljubiteljev športa na Otoku.

Do nesreče je prišlo v kraju Wrightington v pokrajini Lancashire na severu Anglije, kjer Wiggins tudi živi. Po nesreči mu je na pomoč priskočila njegova ekipa, ki ga je spremljala med vožnjo.

Wiggins je po zmagi na dirki po Franciji izjemno leto 2012 zaključil z zlato kolajno na domačih olimpijskih igrah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.