Cavendish za poraz okrivil ostale ekipe

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Eden največjih osmoljencev včerajšnjega dne je zagotovo britanski kolesar Mark Cavendish. Čeprav je dolgo kazalo, da britanski kolesarji nadzorujejo dogajanje na dirki, pa jim na koncu ni uspelo ujeti pobegle skupine in sanje o zlatu so splavale po vodi.
Oglej si celoten članek

Angleški ekipi kljub izredno obetavnim napovedim ni uspelo upravičiti vlogo favoriziranih kolesarjev, saj v zaključku dirke niso uspeli ujeti pobegle skupine, katere del je bil tudi Jani Brajkovič. Mark Cavendish, eden izmed dveh ljubljencev domačega občinstva, je za rezultat pod pričakovanji okrivil druge ekipe. ''Izgleda, da je večina ekip zadovoljnih, če ne zmagajo, samo da ne zmaga Velika Britanija,'' je povedal Cavendish, ki ravnanje drugih kolesarjev razume kot kompliment britanski ekipi. ''Nihče nam ni hotel pomagati. Avstralci so vozili zelo negativno. Rad bi rekel, tako pač je, a razočaranje je veliko,'' je dodal 27-letnik.

Njegov ekipni kolega David Millar pa je povedal: ''Vse ostale ekipe so dirkale, da bi zarezale v našo dirko. Pogrešali smo kanček pomoči.'' Cavendish je dirko končal na 28. mestu, njegov zaostanek za zmagovalcem pa je znašal 40 sekund.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.