''Če Barça podpiše z njim, ji čestitam''

Foto: EPA
Foto: EPA
Marc-André ter Stegen, vratar Borussie Mönchengladbacha, ki naj bi po koncu sezone nasledil Victorja Valdésa, je ponovno zanikal, da je podpisal pogodbo z Barcelono.
Oglej si celoten članek

Borussia Mönchengladbach je v 18. krogu nemške Bundeslige izgubila proti Bayern Münchnu (0:2), na tekmi pa je ponovno blestel 21-letni Marc-André ter Stegen, ki je navdušil tudi Pepa Guardiolo.

''Ter Stegen je eden od najboljših vratarjev na svetu,'' je po tekmi dejal nekdanji trener Barcelone. ''Hiter je in zelo spreten z nogami. Če bo Barcelona podpisala z njim, ji lahko samo čestitam,'' je dodal španski strateg, Ter Stegen pa se mu je nemudoma zahvalil za kompliment. ''To me zelo veseli, saj je to zame velika čast,'' je dejal 21-letnik.

Ter Stegen je svoje delodajalce že obvestil, da pogodbe ne namerava podaljšati, vendar vztraja, da je dogovor z Barcelono na mrtvi točki. ''Navedbe, da sem podpisal z Barcelono, so neumnost. To preprosto ni res. Vedno nekdo širi svoje mnenje in tako nastajajo govorice. Če se bo kaj premaknilo, bomo to oznanili,'' je obljubil nemški čuvaj mreže.

Ter Stegen naj bi na Camp Nouu nasledil dolgoletnega vratarja Victorja Valdésa, ki po več kot desetih letih zapušča katalonsko prestolnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.